قاب ویژه  کمينه 
مسئولین
آلبوم: مسئولین
عنوان : مسئولین

 اخبار پربیننده........................   

 اخبار و رویدادها   
    ترجمه: English   Turkey   العربی 
تعداد نظرها: 0 نظر  تعداد بازدید: 2174  تعداد امتیازدهی:  0   (Article Rating 


30درصد از صنايع دستي کشور توسط عشاير توليد مي شود

30درصد از صنايع دستي کشور توسط عشاير توليد مي شود


رئيس سازمان امور عشاير گفت: 30 درصد از صنايع دستي کشور و 5 درصد از توليدات کشاورزي کشور توسط جامعه عشاير توليد مي شود.
                   
   

جهانشاه صديق در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان  اين مطلب افزود: طي سال هاي اخير سهم درآمد عشاير از توليد صنايع دستي بيشتر شده و هم اکنون 30 درصد از صنايع دستي کشور توسط اين قشر توليد مي شود.

وي با اشاره به اينکه جمعيت مردم عشاير کشور يک ميليون و دويست و پنجاه هزار نفر است تصريح کرد: فرش،جاجيم،گليم،تسبيح و قالي از جمله صنايع دستي توليدي مردم عشاير کشور الست.

رئيس سازمان امور عشاير کشور با اشاره به اينکه 24 ميليون راس دام کوچک کشور و نيز 32 ميليون هکتار از مراتع کشور در اختيار مردم عشاير است گفت: فقر مراتع به دليل خشکسالي و نيز تصرف ايل راهها و ميانبندها از مهمترين محدوديت ها و مشکلات جامعه عشاير کشور است.

صديق با بيان اينکه سازمان امور عشاير کشور طي برنامه چهارم توسعه بسياري از تشکل هاي عشايري را به منظور تامين نهاده هاي توليد و عرضه بهتر محصولات عشايري ساماندهي کرده است.

در سال هاي اخير سعي کرديم که به عشاير را از شغل واحد که فقط دامداري و توليد گوشت و شير بوده به سمت توليد ديگر محصولات صنايع دستي،پرورش زنبور عسل، پرورش ماهي و نيز توليد محصولات گلخانه اي و دارويي هدايت کنيم.



کد خبر:  9497
فرستنده: ashayer-ag.ir Admin
گروه:
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت


   

کلیه حقوق این وب سایت به  اداره کل امور عشایر آذربایجان غربی  متعلق می باشد.                     Powered byAtorpat